Haglebu Håptimisten

Vi er så heldige og priviligerte at vi har blitt kjent med Marie, Håptimisten. Er det noen av dere som kjenner noen som kjenner noen som igjen kjenner noen som dette kan passe for, så gi dem beskjed. Gå inn på www.haptimisten.com og les om henne.

brosjyre Haglebu Håptimisten

Her er hva hun skriver om Haglebu:

Haglebu – fjellets natur åpen for alle, sommer som vinter! Marie, Håptimisten har nå et samarbeide med Haglebu Fjellstue for å hjelp funksjonshemmede til å få oppleve fjellets herlige natur sommer som vinter. Haglebu Fjellstue og deres kompetente og entusiastiske personal har skapt et friluftskonsept der døren er åpen for alle. I februar 2016 var Marie på besøk på Haglebu for å oppleve fjellet i vinterprakt. Junibesøket 2015 med lyng, fjord, fjellluft og fantastisk utsikt gav mersmak. Mona og Morten Olsen og Anne Kodalen som eier og driver Haglebu Fjellstue har i mange år arbeidet med å skape forutsetninger for aktiviteter og naturopplevelser for alle i den natur de har rett utenfor sin dør. Har du en funksjonsnedsettelse vil de hjelpe deg slik at du sammen med din familie eller gruppe kan få oppleve fjellets natur sommer som vinter. Maries opplevelse på Haglebu februar 16 er en av de sterkeste naturopplevelser som hun har vært med på siden hun ble funksjonshemmed i 2010. Opplevelsen ved å ake kjelke og kjøre snescooter på noen av de fineste fjelldagene denne vinteren går ikke å beskrive. Marie fikk ha på seg alle hjelpemiddel hun hadde for at kroppen skulle kunne være med på dette, men det var verdt å bli «stivet» opp både her og der. Det øynene, kroppen og sjelen fikk oppleve kan ikke settes ord på – må oppleves.

Marie sammen med HåptimistStiftelsen vil hjelpe til å skape forutsetninger slik at flere kan få oppleve det samme som hun.