Mountain Rally

Er du rullestolbruker, eller kjenner noen som er det? Har du lyst å prøve en rullestol eller et terrengkjøretøy i vakre omgivelser? Ta turen til Haglebu Fjellstue og Aberia Healthcare og bli med på årets rullestolrally!

Den 26. juni 2019 arrangeres årets fjellrally ved Haglebu Fjellstue. Her kan både rullende og gående delta på rullestolrally, og møte flere leverandører og prøvekjøre hjelpemidlene i fjellterreng. Det blir aktiviteter og underholdning tilpasset både store og små. Lars Erik Blokkhus, Rallyfører Anders Grøndal og Morten Djupvik er blant noen av de som kommer! Dette blir gøy!

Aktiv fjellferie for alle

Mountain Rally Rullestol er et arrangement i samarbeid mellom Haglebu Fjellstue og Aberia Healthcare i ånd av Haglebu Håptimisten. Vårt mål er at alle skal ha muligheten til å oppleve fjellet – uansett funksjonsnivå.

Gratis arrangement

Mountain Rally Rullestol er et gratis arrangement, og det er ingen påmelding. Det er kun *transport, mat og eventuell overnatting som må bekostes av den enkelte. Kontakt Haglebu Fjellstue for overnattingsmuligheter – det kan lønne seg å være tidlig ute! Haglebu ligger øverst i Eggedal, 111 km fra Drammen, 150 km fra Larvik, 130 km fra Oslo og 50 km fra Gol.

PROGRAM

11:00 Åpningstale m/ Morten Djupvik & informasjon

11:15 Innlegg fra hovedsponsor, Aberia Healthcare

13:30 Rallyet starter og avsluttes med premieutdeling

17:00 Konsert med Lars Erik Blokkhus

18:00 Arrangementet avsluttes

Mat og drikke selges under hele arrangementet.

*Én gratis buss vil kjøre tur/retur Oslo-Haglebu.

Påmelding til buss: post@haglebu.no.